klímatisztítás

klimamosas.hu a professzionális klímatisztítás

Klímatisztítás referenciák

A lakással vásárolt klíma

A lakással vásárolt klímákat még a felújítás előtt érdemes átnézetni egy klímaszerelővel.
Ha a klíma nem hűt rendesen, vagy bármilyen baja van és a korából, vagy az állapotából adódóan nem éri meg javítani, akkor az még a festés előtt derüljön ki.

Klímatisztítás előtte-utánna

A képeken látható barnára színeződött klímát egy erős dohányostól vásárolt zuglói lakásban, majdnem leszereltették a szennyezettsége miatt. Mint a klímatisztítás során kiderült, a készülék még csak 4 éves és a forgalmazója által biztosított 5 éves jótállási időn belül van.

klímatisztítás közben

A klíma minden alkatrésze ragadt, a vastagon rárakódott nikotintól. A burkolati elemeket és a kompakt szűrőket lebontottuk majd szépen elmosogattuk, magát a beltéri egységet pedig helyben, a falon teljesen tisztára mostuk.

A klíma szűrőjének tisztítása

Ha olyan lakást vásárol, amiben már van klíma, kérje el a készülék számláit és egyéb papírjait. Felújítás előtt kapcsolja be, hogy működik-e, majd hívjon klímaszerelőt és kérje meg, hogy tisztítás előtt nézze át, majd tisztítás után pedig szépen maszkolja körbe a beltéri egységet, hogy a festés és egyéb munkálatok alatt tiszta maradjon.

A pék klímája

Az élelmiszer üzemekben, a szálló por és a magas páratartalom miatt, sokkal gyorsabban koszolódnak el a klímák, ezért a kompakt szűrőket is gyakrabban kell mosni és magát a klímát is jóval gyakrabban kell tisztítani, mint egy lakásban.
Az alábbi videóban szereplő klímát 2-3 havonta tisztítjuk és minden alkalommal ez a látvány fogad.

klímatisztítás Budapesten - kattintson a képre